Om os

Velkommen til VendelboDesign.

 

Vi er en lille lokal virksomhed der har hjemme i vendsyssel, nærmere betegnet i Hjørring. Virksomheden er etableret i 2016 og har i de første år fungeret udelukkende som webshop. Hvor det i starten var med fokus på en meget bred vifte af produkter, som efterhånden er blevet indsnævret til et mere håndgribeligt omfang.

 

Produkterne i finder hos os er hovedsageligt til hjemmet, men der har sneget sig lidt ind til vores kære dyr også i form af gravering af navneskilte. En del af produkterne her inde fremstiller vi selv, det er primært plakater og træskilte, de resterende produkter er fra en samarbejdspartner vi har i Belgien hvor vi får møbler og lamper fra,

 

Som noget nyt fra årsskiftet 2019-2020, er vi begyndt at fokusere mere på at rejse rundt i landet og møde alle vores glade og utrolig søde kunder, dette bliver gjort ved at vi deltager i markeder og messer hvor vi primært promovere vores træskilte. Ydermere har vi fra 2020 indledt et samarbejde med NBV (Nordjyllands Beskyttede Værksted) som forarbejder alle vores træplader til vores skilte. Vi valgte NBV frem for en lokal snedker virksomhed, da vi sætter en ære i at kunne hjælpe der hvor vi nu en gang kan.

 

Under markedsoversigten kan i finde ud af mere omkring hvor i landet vi kommer rundt, desværre har det grundet Coronakrisen ikke været muligt for os at kunne komme ordenligt igang med vores nye forretningsform, men vi håber på at kunne komme rundt til jer alle sammen igen i 2021, når situationen er mere under kontrol igen.