Handels & leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

VendelboDesign v/ Rasmus Jensen
Skelbækvej 134F
9800 Hjørring
Vendelbodesign@email.com
TLF.: 28966932
CVR: 38146157

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra VendelboDesign. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og VendelboDesign.

 

Betaling

Hos VendelboDesign har du mulighed for at betale med Dankort, Visakort, Mastercard, internationale kreditkort samt betaling via PayPal og Mobilepay. Alle priser hos VendelboDesign på web-adressen www.VendelboDesign.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.  

 

Fragt

Levering af varer fra VendelboDesign anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Nord, GLS eller DAO365 alt efter kundens ønske, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og VendelboDesign.
Dette betyder, at varerne afsendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre, dog kan der forekomme længere leveringstid på udsolgte varer. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3-10 hverdage. Oplyste leverings tidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Dog kan leveringstiden på nogle vare være længere end de 3-10 hverdage, da der er tale om vare afsendt fra leverandør uden for Danmarks grænser.

Prisen for levering hos VendelboDesign variere alt efter størrelse og vægt på forsendelsen, og følger de vejledende priser hos det valgte forsendelsesfirma, så længe der er tale om leverancer inden for dansk grænse. Dette vil også fremgå i beskrivelsen af de pågældende varer.

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark “Carry On”(Fly) gældende rater.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Vendelbodesign@email.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  Bordplader, bordben, stole og lamper. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 300.

 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
VendelboDesign
Skelbækvej 134 F
9800 Hjørring
Danmark
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varen sendes til:

VendelboDesign
Skelbækvej 134 F
9800 Hjørring
Danmark
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos VendelboDesign og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Den dataansvarlige på www.Vendelbodesign.dk er Indehaver Rasmus F. Jensen 


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: VendelboDesign@email.com  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte indehaver Rasmus F. Jensen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby


www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.05.2020